headerdans werologosmall

DANS &
CHEERLEADEN

Bekijk uurrooster
headerturnen

TURNEN &
MULTIMOVE

Bekijk uurrooster
ropeskipheader

ROPE
SKIPPING

Bekijk uurrooster
MENU

NIEUWS

Nieuwsberichten

Wijziging datum G-sportkamp

Geplaatst op 24 januari 2018

In de zomer van 2018 zal voor de derde keer op rij het G-sportkamp plaatsvinden. Dit kamp wordt georganiseerd voor jongens en meisjes van 5 tot 15 jaar uit het type 2 buitengewoon onderwijs. Ook hun broer(s) en/of zus(sen) van 3 tot 8 jaar zijn welkom om deel te nemen!

De activiteiten gaan door van 9u tot 16u, in de turnzaal van GBS Wezemaal. Er is telkens één uur voor en na de activiteiten gratis opvang voorzien.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar gsport@turnendanswero.be
Wie graag meer info heeft, kan eveneens op dit e-mailadres terecht.

Opgelet: dit kamp stond eerst gepland van 23 t.e.m. 27 juli, maar het zal doorgaan in de week van 30 juli t.e.m. 3 augustus.

Update sportkampen

Geplaatst op 24 januari 2018

Wauw... Wat hebben jullie ons weer (aangenaam) verrast. Gisteren ontplofte onze mailbox bijna letterlijk. Door de vele inschrijvingen die we van jullie binnenkregen, zijn er al heel wat kampen volzet. Maar hey, er zijn ook nog super toffe kampen met vrije plaatsen! ;-)

Bij sportkampen kan je de laatste update bekijken. Inschrijven is enkel nog mogelijk voor de kampen met vrije plaatsen. Twijfel niet te lang, want volzet = volzet!

Sportkampen

Start lessenreeks Multimove

Geplaatst op 19 januari 2018

Een nieuw jaar, een nieuwe lessenreeks. Deze keer eentje voor kinderen van 3 t.e.m. 8 jaar. MULTIMOVE!

Multimove voor kinderen

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden (dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien) aan bod. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Geen idee of jouw oogappel deze lessen leuk vindt? Laat hem/haar deze zondag, 21 januari 2018, eens deelnemen aan een gratis proefles. Daarna kan je vrijblijvend inschrijven.

De lessen gaan wekelijks door op zondag in de turnzaal van GBS Wezemaal

  • kleuters: 15u - 16u
  • lagere school (1ste - 3de lj): 16u - 17u

Sportkampen 2018

Geplaatst op 30 december 2017

De eerste inschrijvingsronde zit erop! En met succes…
Sinds dit jaar verwerken we de inschrijvingen voor de sportkampen per e-mail. Had je dit uit het oog verloren? Was je het vergeten? Geen nood, voor alle kampen zijn er nog vrije plaatsen. We verwerken geen inschrijvingsmails meer tot de volgende inschrijvingsperiode, ook niet voor leden. Dit om onze administratie te kunnen plannen, het overzicht te bewaren en ook niet-leden de kans te geven om te kunnen inschrijven.

Wie zich graag wil inschrijven voor een van onze kampen, kan een mailtje sturen met de nodige gegevens tussen 22 en 26 januari. Gelieve steeds de naam, geboortedatum, rijksregisternummer, adres, telefoonnummer en soort kamp met de datum per deelnemer te vermelden. De mails worden chronologisch verwerkt. Van zodra er een sportkamp volzet is, zal dit zo snel mogelijk op de website worden vermeld.

We vragen om op voorhand goed na te denken voor welk(e) kamp(en) u wilt inschrijven. Jammer genoeg hebben we na de eerste inschrijvingen al heel wat wijzigingen moeten doorvoeren, waardoor we genoodzaakt zijn om € 5,00 administratieve kosten aan te rekenen bij een annulatie of wijziging.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip. Indien je nog vragen hebt, stuur ons gerust een mailtje!

Wapenstilstand

Geplaatst op 10 november 2017

Zaterdag 11 november zullen de danslessen (kids dance, cheerleaden en street dance) niet doorgaan. De turnlessen gaan wel door. Zeg het zeker verder aan jouw dansvrienden, zodat er niemand voor een gesloten deur staat.

Geen street en cheer op zaterdag 7/10

Geplaatst op 5 oktober 2017

Dit weekend zijn heel wat van onze begeleiders op opleiding. Er staat heel wat op de agenda voor hen. De opleiding Multimovebegeleider en de Kaderdag dans. Hierdoor zullen sommige lessen niet kunnen doorgaan, namelijk streetdance en cheerleaden. Deze lessen zullen ingehaald worden op zaterdag 4 november (herfstvakantie).

Gratis Multimove op 7 en 8 oktober in Wilsele

Geplaatst op 4 oktober 2017

Morgen start de opleiding Multimovebegeleider voor enkele van onze lesgevers. Buiten theorielessen staan er ook praktijklessen op het programma en daarvoor zijn ze nog op zoek naar kinderen tussen 3 en 8 jaar die gratis willen komen Multimoven. De sessies gaan telkens door van 13u tot 15u in de Sporthal van Wilsele. Schrijf jouw kind in voor een namiddag vol sportplezier via deze link!

Multimove voor kinderen

Moderne dans vanaf 27/09 op woensdag

Geplaatst op 26 september 2017

Door de kleine opkomst bij 'moderne dans' zullen de twee groepen worden samengevoegd. Ook zal deze activiteit doorgaan op woensdag in Sportoase Ter Heide (danszaal gelijkvloers) van 21u tot 22u in plaats van op donderdag in GBS De Straal. Het nieuwe uurrooster is van toepassing vanaf 27 september. Wie graag eens deelneemt aan een gratis proefles is nog steeds welkom!

Moderne dans

Herverdeling Kids dance 1ste en 2de leerjaar

Geplaatst op 23 september 2017

Wauw! Wat hebben jullie ons verrast, met zo'n grote opkomst!
Door het grote aantal dansers bij de groep Kids dance Swing Kids (1ste en 2de leerjaar), zal deze groep herverdeeld worden. Op deze manier proberen we de lessen kwaliteitsvol en plezierig te houden voor iedereen. Deze activiteit zal doorgaan op twee verschillende locaties:

  • Sportoase Ter Heide (danszaal gelijkvloers)
  • GBS Wezemaal (turnzaal)

Beide lessen gaan door op maandag van 17u tot 18u. Door de herverdeling zijn er nog enkele plaatsen vrij. Wie zich nog graag aansluit bij deze groep, kan op maandag 2 oktober deelnemen aan een gratis proefles. Het nieuwe uurrooster is vanaf dan van toepassing.

Verandering uurrooster zaterdag

Geplaatst op 19 september 2017

Door de kleine opkomst bij de groep Cheer Teens zal deze worden samengevoegd worden met de Cheer Kids. Hierbij blijven we uiteraard rekening houden met het dansniveau van elke danser. Dit wil ook zeggen dat Street Teens & Juniors een uur wordt vervroegd. Hierdoor kunnen dansers die beide disciplines willen volgen, aaneensluitend twee uur trainen.

Het aangepaste uurrooster zal er als volgt uitzien en zal vanaf zaterdag 23 september van toepassing zijn:
  • Cheer Kids & Teens (vanaf 2de leerjaar): 12.30u - 13.30u
  • Street Teens & Juniors (5de leerjaar t.e.m. 2de middelbaar): 13.30u - 14.30u

Beide activiteiten gaan door in de turnzaal van GBS Wezemaal. Wie nog geen proefles volgde, is zaterdag nog steeds welkom om deel te nemen aan een gratis les!

GEZOCHT: jongens en meisjes tussen 8 en 16 jaar!

Geplaatst op 15 september 2017

Zondag 24 september organiseert het Kermiscomité van Rotselaar een Reuzenstoet door het centrum van Rotselaar. Hierbij zijn ze op zoek naar 13 jongens en/of meisjes die willen meelopen in de stoet. De bedoeling is dat je voor een groep/reus loopt met een bordje waarop een nummer staat. Aan de hand van die nummers kunnen de toeschouwers in het programmaboekje volgen over welke groep/reus het gaat.

Het parcours is ongeveer 1 km. Je moet aanwezig kunnen zijn om 14.30u aan Frituur De Wip (Provinciebaan) en het einde van de stoet is voorzien rond 16.30u. Die dag draag je een zwarte lange broek en jouw WERO T-shirt en/of hoodie. Voor elke deelnemer is er een leuke beloning voorzien.

reuzenstoet

Wil en kan jij meelopen in dit unieke spektakel? Stuur dan vliegensvlug een mailtje naar info@turnendanswero.be met vermelding van jouw naam en in welke groep(en) jij bent ingeschreven.

Nieuw: G-Sport op zondagnamiddag

Geplaatst op 11 september 2017

Wat in de zomer van 2016 begon als een G-sportkamp, gaat vanaf september verder als leuke zondagnamiddagen tijdens het schooljaar. De start van onze G-werking was een groot succes. Daarom breiden we het sportaanbod voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornis uit. Ook hun broers en zussen zijn welkom tot en met 8 jaar.

g-sport

Vanaf dit schooljaar zal er tweewekelijks op zondagnamiddag van 13u tot 15u G-sport plaatvinden in de turnzaal van GBS Wezemaal. Met een klein groepje en voldoende begeleiders proberen we een gevarieerd sportaanbod aan te bieden waar elk kind op zijn/haar niveau een leuke sport kan beoefenen. Bewegen staat centraal! Tijdens de lessen wordt steeds dezelfde structuur gehanteerd. Samen met onze mascotte (een handpop) gaan we onze spieren losmaken, samen sporten, spelletjes spelen en eindigen we altijd met een snoezelmoment tot mama/papa/broer/zus/opa/oma/… ons komt ophalen.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op het e-mailadres:
gsport@turnendanswero.be

Start nieuw sportjaar

Geplaatst op 13 augustus 2017

Wie vorig jaar al een Wero-lid was, kan zich opnieuw komen inschrijven op zaterdag 2 september tussen 10u en 12u in de turnzaal van GBS Wezemaal. Tot dan zijn leden zeker van een plaats voor de reeds ingeschreven groepen. Daarna kunnen de overige vrije plaatsen worden toegekend aan nieuwe leden.

Op maandag 11 september start het nieuwe sportjaar, voor iedereen. Nieuwe leden kunnen vanaf dan gratis deelnemen aan verschillende proeflessen, in alle disciplines. Zij kunnen zich inschrijven op de inschrijvingsdag van zaterdag 23 september, die eveneens doorgaat van 10u tot 12u in GBS Wezemaal.

Laatste instapmoment

Geplaatst op 25 april 2017

Woensdag 26 april is het laatste instapmoment van dit sportjaar. Instappen kan enkel nog bij de disciplines kleuterturnen en Kids dance. Wie zich bij de andere groepen wil aansluiten, kan in september kennismaken met ons wekelijks aanbod. In de week van 4 september zetten we onze deuren open voor nieuwe leden. Iedereen kan dan deelnemen aan een gratis proefactiviteit.

Wally danste en wij zagen dat het goed was…

Geplaatst op 24 april 2017

Gisteren, zondag 23 april, kwamen alle dansers samen om het beste van zichzelf te laten zien tijdens onze allereerste dansshow. Het was een dansspektakel waarin zowel jong als oud aan bod kwam. Het publiek werd samen met Wally meegesleept in een DANStastisch avontuur. Van het Wilde westen naar de Fleurige bloementuin en van Clowntown naar de Roze Paradijsparty, ... Alle Wally-prenten kwamen tot leven in onze dansshow.

We kunnen zonder twijfel van een geslaagde eerste editie spreken, daarom willen we graag onze dansers en helpers ook via deze weg nog eens extra bedanken voor hun prestatie en inzet!

De foyer van de zaal werd rood-wit ingekleed. In de fotohoek konden alle bezoekers een leuk Wally-kiekje maken. Wie een leuke foto nam, maakt kans op een leuke prijs. We hebben alle foto’s in één album verzameld op onze Facebookpagina. Nu is het aan jullie om de leukste foto te liken. De wedstrijd loopt nog tot 15 mei.