werologosmall

DANS

Uurrooster

G-SPORT

Uurrooster

TURNEN

Uurrooster

ROPE
SKIPPING

Uurrooster
LOGIN
MENU

Geplande activiteiten


Afgelopen activiteiten

11 september 2023

We vliegen er in met een nieuw sportjaar!

Iedereen is welkom om deel te nemen aan gratis proeflessen gedurende de hele week. Het uurrooster kan je bovenaan onze website terugvinden.

14 juni 2019

Avondmarkt Rotselaar-Centrum

Het is onze traditie geworden... Het jaarlijks optreden van onze dansgroepen tijdens de avondmarkt in Rotselaar-Centrum. Ben jij ook deze keer weer van de partij?

06 april 2019

Show 2019

Ondertussen is het al twee jaar geleden dat onze dansers op de planken van een groot podium stonden. Zaterdag 6 april tonen ze hun danskunsten nog eens. Deze keer in CC Het Gasthuis in Aarschot.

17 september 2018

Onze online inschrijvingstool wordt opengezet

Wens je in te schrijven voor een van onze activiteiten? Registreer je dan en volg de nodige stappen om jouw inschrijving te voltooien.

10 september 2018

We vliegen er in met een nieuw sportjaar!

Iedereen is welkom om deel te nemen aan gratis proeflessen gedurende de hele week. Het uurrooster kan je bovenaan onze website terugvinden.

07 september 2018

Eerste inschrijfmoment voor sportjaar 2018-2019

Deze gaat door in GBS De Straal, tijdens de infoavond van de school, van 18.00u tot 20.00u. Er zullen ook enkele gratis initiaties worden gegeven:

  • 17.30u - 18.00u: Multimove
  • 18.00u - 18.30u: Mini disco

23 september 2017

Inschrijvingsdag niet-leden

De proeflessen zitten erop! We hopen dat iedereen zijn weg gevonden heeft naar zijn/haar favoriete activiteit(en). Zaterdag 23 september 2017 is het de laatste inschrijvingsdag. Deze gaat door in de turnzaal van GBS Wezemaal van 10u tot 12u. Wie zelf niet aanwezig kan zijn, kan iemand anders zich laten inschrijven. Let op, je kan die dag enkel contant betalen.

12 september 2017

Selecties

Een nieuw sportjaar, zorgt ook voor vernieuwing. Zoals jullie misschien wel weten, is er een wijziging voor de groep 'recrea plus'. We hebben gemerkt dat we met een zeer grote groep zitten waarbij het niveauverschil duidelijk zichtbaar is. Daarom is er besloten om de groep van dinsdagavond om te vormen tot een gesloten groep. Op dinsdag 12 september is er een selectiemoment voorzien voor kinderen die graag bij deze groep aansluiten. Dit zal doorgaan vanaf 17.30u in de turnzaal van GBS Wezemaal en zal ongeveer twee uur in beslag nemen.

11 september 2017

Nieuwe sportjaar van start

Het startschot van het nieuwe sportjaar wordt gegeven op maandag 11 september 2017. Vanaf dan verwelkomen we iedereen om samen met ons het ganse schooljaar te sporten. Van dans, tot rope skipping, tot gymnastiek. We hebben ons lesaanbod aangevuld met nieuwe disciplines. Neem dus zeker eens een kijkje op de pagina van het lesaanbod. Nieuwe leden kunnen gedurende twee weken gratis deelnemen aan verschillende proeflessen. Ook wie reeds lid is en een extra Wero-activiteit aan zijn/haar hobbylijstje wil toevoegen, kan deelnemen aan een gratis proefles.

02 september 2017

Inschrijvingen

Op zaterdag 2 september 2017 kunnen leden zich inschrijven voor het nieuwe sportjaar. Op deze manier krijgen zij voorrang op nieuwe leden, om zeker te zijn van een plaatsje voor de gewenste activiteit(en). Deze inschrijvingsdag gaat door van 10.00u tot 12.00u in de turnzaal van GBS Wezemaal. Wie zelf niet aanwezig kan zijn, kan iemand anders zich laten inschrijven. Let op, je kan die dag enkel contant betalen.

10 juni 2017

Kampioenenviering

Vorige zomer organiseerden we voor de eerste keer een G-sportkamp voor kinderen en jongeren met een beperking. Dit was meteen een succes, en ook de gemeente vond dit een super idee. Daarom worden de lesgevers van onze G-werking in de bloemetjes gezet tijdens de kampioenenviering. Want zeg nu zelf, zoiets organiseren is zeker even veel waard dan een gouden medaille winnen.

09 juni 2017

Avondmarkt Rotselaar-Centrum

Naar jaarlijkse gewoonte treden onze dans- en cheergroepen op tijdens de avondmarkt in Rotselaar-Centrum. Het optreden start om 18.00u en gaat door op het podium tussen het gemeentehuis en café 't Huys.

23 april 2017

Dansshow 'Waar is Wally?'

Showtime! De cheerleaders en dansers zetten hun beste beentje voor op de dansshow. Dit jaar heeft de show als thema 'Waar is Wally?'.

18 februari 2017

Inschrijven sportkampen, kaartenverkoop en pasdag kledinglijn

Zaterdag 18 februari belooft een drukke dag te worden. Er staat heel wat op het programma. Van 10.00u tot 11.00u zijn de leden welkom om hun in te schrijven voor onze sportkampen. Vanaf 11u worden de vrije plaatsen ook opengesteld voor niet-leden. Om 11.30u start de kaartenverkoop van de dansshow, tot 13.00u. De lancering van de nieuwe kledinglijn zal op datzelfde uur zijn. Iedereen is dus welkom op een Wero T-shirt of broek te komen passen! Let op, die dag kan er enkel contant betaald worden.

24 december 2016

Kerstvakantie

De turn- en cheerlessen van 24 december gaan uitzonderlijk niet door, wegens Kerstavond. Deze les gaat door op zaterdag 7 januari (laatste zaterdag van de kerstvakantie)

05 december 2016

Bezoek Sinterklaas

Tijdens de week van 5 december komt Sinterklaas langs in onze sportclub. Wij zijn alvast benieuwd of iedereen is braaf geweest!

27 oktober 2016

Halloween Kidsdance

Het is weer griezelen geblazen bij de lessen Kidsdance op donderdag. Alle kinderen mogen hun engste kostuum aantrekken om naar de dansles te komen.

09 september 2016

Inschrijvingsdag nieuwe leden

Nu de proeflessen achter de rug zijn, kunnen ook nieuwe leden zich inschrijven. Deze inschrijvingsdag gaat door op zaterdag 10 september 2016 van 15.30u tot 17.30u in de turnzaal van GBS Wezemaal.

30 augustus 2016

Startschot nieuw sportjaar

Het einde van de vakantie is, jammer genoeg, in zicht... Gelukkig betekent dit ook goed nieuws, de start van het nieuwe sportjaar! Wij starten op maandag 5 september 2016. Tijdens deze week zijn nieuwe leden welkom om deel te nemen aan een gratis proefles! Het lesaanbod kan je bekijken via de website.

22 juni 2016

School's out!

En dat betekent... VAKANTIE! Tijdens de maanden juli en augustus organiseren we heel wat sportkampen voor kinderen en jongeren. De sfeerbeelden kan je na afloop van het kamp steeds bekijken op onze Facebookpagina.

22 juni 2016

Inschrijvingsdag nieuw sportseizoen

Leden kunnen zich inschrijven op de inschrijvingsdag van zaterdag 25 juni 2016. Je kan er terecht van 13.00u tot 14.00u in de turnzaal van GBS Wezemaal. Ook broers en zussen kunnen zich al inschrijven. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om het gepast geld cash mee te brengen en de gegevens van het lid/kind dat je wil inschrijven bij de hand te hebben. Nieuwe leden die zich willen aansluiten, kunnen in september eerst deelnemen aan een gratis proefles en zich daarna vrijblijvend inschrijven tijdens de tweede inschrijvingsdag.

20 juni 2016

Laatste lessen

Deze week zullen de laatste lessen van dit sportjaar doorgaan. We sluiten dit uiteraard in stijl af, met een lekker ijsje! Wil jij er volgend jaar terug bij zijn? Kom dan langs op de inschrijvingsdag voor leden die doorgaat op zaterdag 25 juni van 13.00u tot 14.00u in de turnzaal van GBS Wezemaal. Bedankt aan iedereen die er dit jaar bij was, op naar volgend jaar!

13 juni 2016

Nieuw lesaanbod 2016-2017

Na heel wat gepuzzel is het nieuwe uurrooster bekend. Je kan het bekijken via onze website.

01 juni 2016

Audities dansgroep Axentis

Axentis is een dansgroep die werd opgericht door Gymgroep A.S. Het is hun bedoeling om alle leden van dezelfde gymgroep samen te brengen door dezelfde passie te delen, dans. Deze groep bestaat uit Kids, Semi en Kern. Ze geven gastoptredens tijdens de turnshow en andere evenementen. Wil je dit show-team vervoegen? Waag je kans door deel te nemen aan de audities! Deze gaan door op zaterdag 4 juni 2016 in de turnzaal van Vrije basisschool Bleydenberg te Wilsele. Wie vragen of interesse heeft, kan een mailtje sturen naar christell.weets@telenet.be

20 mei 2016

Avondmarkt Rotselaar-Centrum

Het is ondertussen al een vaste waarde geworden, het dansoptreden tijdens de avondmarkt in Rotselaar. Alle Kids en Teens treden op tussen 18.30u en 20.00u. Het optreden gaat door op het podium tussen het gemeentehuis en café 'T Huys.
Artikel Nieuwsblad

18 april 2016

Wero blaast!

Om het 50 jaar bestaan van de Mucovereniging in de kijker te zetten, organiseren we in de week van 18 april 'Wero blaast'. Alle leden en lesgevers nemen tijdens de lessen even tijd om een ballon op te blazen aan de hand van een fluitje. Met leuke 'toeters en bellen' als gevolg! De sfeerbeelden kan je bekijken op onze Facebookpagina.

13 april 2016

Buitenspeeldag

We hebben er lang naar uitgekeken, de buitenspeeldag! Op die dag gaan de televisiezenders Nickelodeon, Nick Jr, Studio 100 TV, Ketnet, VTMKZOOM en KADET tussen 13.00u en 17.00u op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. En je hoeft je zeker niet te vervelen want de gemeente Rotselaar heeft heel wat in petto voor jullie! Zo zal er ook een dansworkshop door ons worden gegeven. Trommel al je vrienden op om mee buiten te komen dansen en spelen!

27 maart 2016

Paasvakantie

Hoera, vakantie! Dat betekent weer twee weken bomvol leuke sportkampen. De wekelijkse lessen gaan niet door.

20 maart 2016

Dansshow Anders

Tijdens onze turn- en dansshow zag je dansgroep Axentis al aan het werk tijdens het gastoptreden van hun kerngroep. Op zaterdag 21 mei 2016 organiseren ze hun tweejaarlijkse dansshow met dit jaar als thema 'Anders'. Ook enkele van onze oudste dansers zullen optreden tijdens deze show. Kaarten zijn te verkrijgen via hun website: www.axentis.be

05 maart 2016

Showtime!

Vandaag werden de laatste voorbereidingen voor de show gedaan. Onze benen zijn alvast ingesmeerd? Smeren jullie jullie handen al in? Want geapplaudisseerd zal er zeker worden. Tot morgen, op de show waar je 366 dagen in één dag mag beleven! Tijdens beide voorstellingen zullen er foto's worden genomen door onze huisfotografen, NN.D Fotografie. Deze zullen later te bekijken zijn op onze Facebookpagina.

27 februari 2016

Week van de vrijwilliger

Deze week is het de Week van de vrijwilliger. Ook onze sportclub bestaat alleen maar uit vrijwilligers. Via deze weg willen we ze dan ook dubbel en dik bedanken voor hun inzet en enthousiasme.

20 februari 2016

G-sportkamp

Dit jaar organiseren we voor de allereerste keer een G-sportkamp tijdens de zomervakantie. G wat? Omdat kinderen met een beperking evenzeer mogelijkheden hebben om op een adequate manier te sporten, hebben we enkele 'experts in hun vak' aangesproken om dit kamp te begeleiden. Er wordt gewerkt vanuit de focus op de mogelijkheden van de sporter, niet op de beperking of de handicap. We richten ons op kinderen en jongeren van 5 t.e.m. 15 jaar. Dansen, zwemmen, snoezelen, turnen, sporten en nog veel meer staat er op het programma. Het kamp gaat door in de turnzaal van GBS Wezemaal van 25 t.e.m. 29 juli. Elke dag van 9u tot 16u. Wie graag meer info heeft of zich inschrijft, kan een mailtje sturen naar gkamp_wero@outlook.com.

17 februari 2016

Team Belgym

Steun jij Team Belgym in hun weg naar Rio? Surf naar www.delangstekoprol.be, doe een koprol voor de camara en upload jouw filmpje!

10 februari 2016

Raad het plaatje

Vanaf vandaag, 10 februari, verschijnen er dagelijks raadseltjes op onze Facebookpagina. Raad jij mee? Je krijg elke dag een tipje van de sluier. Wij geven een raadsel over elke dag die tijdens onze show aan bod komt. Kan jij het raden? Post het antwoord dan zeker in een reactie onder de Facebookpost.

08 februari 2016

Krokusvakantie

De eerste vakantie van het nieuwe jaar is aangebroken, dus ook het eerste kleutersportkamp van dit jaar. We zijn blij dat we weer heel wat enthousiaste kids mogen verwelkomen! De wekelijkse lessen gaan deze week niet door. Een fijne vakantie!

05 februari 2016

Move tegen pesten

Sinds gisteren staat hij online, het filmpje met de Move tegen pesten van 2016. Dans jij mee? Aan de hand van het filmpje kan je de passen op een eenvoudige manier leren. Toch liever in groep? Onze dansdocenten hebben de danspasjes alvast aangeleerd en willen jullie dit zeker aanleren!
https://www.youtube.com/watch?v=xc-vaRABgbA

23 januari 2016

Sponsors gezocht!

Voor ons jaarlijkse turn- en dansshow zijn we op zoek naar sponsors die ons enkele tombolaprijzen willen geven, maar ook handelaars die ons op een andere manier kunnen helpen, zijn welkom! Zo hebben we het partnership met NN.D fotografie die zal zorgen voor leuke kiekjes van onze shows.

23 januari 2016

Samenwerking stad Leuven

In Leuven is er een nieuw project gestart, KinderKuren. De stad organiseert heel wat leuke workshops tijdens de opvang na school. Hierbij werd er beroep gedaan op ons. De leerlingen van HDC kregen een dansante workshop van juf Sanne.
https://www.leuven.be/kwalitatieve-opvang-op-school

02 januari 2016

Sportkampen 2016

Ook in 2016 hebben we heel wat sportkampen in petto voor jullie. Op zoek naar een leuke activiteit tijdens de schoolvakanties voor jouw kleine spruit? Bekijk dan alvast ons kampaanbod via evenementen op onze Facebookpagina. Inschrijven is mogelijk op zaterdag 16 januari van 15.30u tot 17.30u in de turnzaal van GBS Wezemaal.

28 december 2015

Turn- en dansshow 366 dagen

Prik zaterdag 6 maart 2016 alvast in jullie agenda, want dan staat onze jaarlijkse turn- en dansshow gepland. Omdat 2016 een schrikkeljaar is, hebben we gekozen voor het thema '366 dagen'. Het zal een show zijn waarin verschillende dagen 'tot leven' komen in een spektakel van turn en dans. De kleutergroepen van Rotselaar en Kids dance 2 treden enkel op tijdens de namiddagvoorstelling, de kleutergroepen van Wezemaal en Kids dance 1 zijn te zijn in de avondvoorstelling. Alle andere groepen treden op tijdens beide shows. Tickets zijn enkel te koop in voorverkoop en zijn te koop op zaterdag 16 januari 2016 van 15.30u tot 17.30u in de turnzaal van GBS Wezemaal.

21 december 2015

Kerstvakantie

Jingle bells, Jingle belles, Jingle all the way. De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Een mooi sneeuwtapijt, maar ook de ideale moment om onze batterijen wat op te laden. De lessen gaan tijdens de vakantie niet door. We wensen iedereen een welverdiende vakantie en fijne eindejaarsfeesten toe!

05 december 2015

Wie zoet is, krijgt lekkers...

En of dat onze leden en lesgevers braaf zijn geweest, want de Sint bracht weer heel wat lekkers. Iedereen kon lekkere mandarijntjes en speculaas naar hartenlust smullen. Sommige juffen goten hun les zelfs in een thematische les. Op onze Facebookpagina kan je enkele sfeerbeelden bekijken.