headerdans werologosmall

DANS

Bekijk uurrooster
headerturnen

TURNEN &
MULTIMOVE

Bekijk uurrooster
ropeskipheader

ROPE
SKIPPING

Bekijk uurrooster
INLOGGEN
MENU

EXTRA

Inschrijvingen 2018 - 2019

Op vrijdag 7 september 2018 wordt er een inchrijfmoment georganiseerd van 18.00u tot 20.00u in GBS De Straal.
Online inschrijven zal mogelijk zijn vanaf maandag 17 september 2018.


Kledij

In elke sport heeft kledij een eigen functionaliteit.

Gelieve het onderstaande kledingadvies in elke sport op te volgen.
Om te voorkomen dat lang haar niet in de weg zit tijdens het sporten, adviseren we om het in een staart te doen of op te steken. Juwelen laat je best thuis. In combinatie met beweging kunnen ze gevaarlijke objecten worden waar je jezelf en andere met kan kwetsen.

Wero heeft ook een eigen kledinglijn met T-shirts, hoodies en broeken. Deze kledij is enkel aan te kopen tijdens de jaarlijkse pasdag.

Turnen

Bij het turnen is het belangrijk dat iedereen losse, makkelijk bewegende, sportieve kledij draagt. We begrijpen dat sommige kinderen meteen na schooltijd komen sporten, maar vragen toch om geen jeans of rokje te dragen. Er wordt geturnd op blote voeten, turnpantoffels of propere sportschoenen die je alleen binnen draagt.

Dans

Afhankelijk van de stijl geldt er een specifiek kledingvoorschrift:

Rope skipping

Bij rope skipping is het belangrijk dat iedereen losse, makkelijk bewegende, sportieve kledij draagt. Ook sportschoenen met voldoende enkelsteun zijn belangrijk. We dragen voor deze activiteit dus zeker geen turnpantoffels.Huisreglement

Om het sportplezier van iedereen te garanderen zijn we genoodzaakt om enkele afspraken te maken en verwachten we dat iedereen deze zal naleven. Deze afspraken staan vermeld in ons huisreglement.Geschiedenis

Het verhaal van onze sportclub begon in 1979, onder de vleugels van Gymgroep A.S. Ondertussen groeiden we uit tot een vzw met ongeveer 400 leden. Wie de hele geschiedenis van Wero wil kennen, kan het document raadplegen. Via de statuten kunt u de organisatiestructuur raadplegen.Jeugdsportcoördinator

Voor sport-technische vragen kan u terecht bij onze jeugdsportcoördinator, Rayé Tine, op het nummer 0477 / 35 23 56 of via info@turnendanswero.beVerzekering

Heb je een ongeval opgelopen tijdens het sporten bij ons?

De sportbegeleider meldt dit aan Michel Meulemans en aan Tine Rayé.

Jijzelf bezorgt het medisch attest, met vermelding van de getuige(n), per post of mail aan:

Michel Meulemans
michel.meulemans@belgacom.net
Sukkelpotweg 9
3220 Holsbeek
0496 18 52 53Handige documenten

Sportattest mutualiteit

Wero is een erkende sportclub, waardoor we een sportattest van uw mutualiteit kunnen invullen. Hierdoor kunt u een deel van het lidgeld terugvorderen.
Let op: de terugbetaling gebeurt per kalenderjaar.

Belangrijk!
Vanaf 2018 worden de attesten van de mutualiteit enkel nog aanvaard tijdens de maand september.

Inschrijvingsdagen lessen:

Let op: het attest moet voorzien zijn van een klever van de mutualiteit en de persoonlijke gegevens moeten ingevuld zijn. Dit alles om misbruik te voorkomen.

Inschrijvingsdagen sportkampen:

De attesten van de mutualiteit moeten worden afgegeven tijdens de betaaldag(en) en worden terug aan de deelnemer bezorgd op de laatste dag van het sportkamp.
Voor elk sportkamp moet er een apart attest ingediend worden.

Let op: het attest moet voorzien zijn van een klever van de mutualiteit en de persoonlijke gegevens moeten ingevuld zijn. Dit alles om misbruik te voorkomen.Vragen?

Heb je de nodige info niet teruggevonden op onze website? Stuur dan gerust een mailtje naar info@turnendanswero.be