werologosmall

DANS

Uurrooster

G-SPORT

Uurrooster

TURNEN

Uurrooster

ROPE
SKIPPING

Uurrooster
LOGIN
MENU

NIEUWS

Nieuwsberichten

Sportkampen 2024

Geplaatst op 12 januari 2024

Vanaf zaterdag 13 januari om 16u kunnen leden zich inschrijven voor de sportkampen van 2024. Niet-leden kunnen zich vanaf 10 februari inschrijven voor de kampen met nog vrije plaatsen.

Zorg dat je op voorhand de nodige gegevens hebt ingevuld, zodat je geen stress hoeft te hebben op het inschrijfmoment zelf:

 1. Check dat je de juiste inloggegevens weet
 2. Vul bij elk kind apart in bij wie dit ten laste is (hierbij heb je de naam en het rijksregisternr van de ouder nodig)
 3. Weet op voorhand welk kind je voor welk kamp je wil inschrijven

En last but not least… keep calm! ;-)

Nog een vraag? Mail naar info@turnendanswero.be

Sportjaar 2023 - 2024

Geplaatst op 28 augustus 2023

Vanaf maandag 11 september 2023 vliegen we er weer in met onze wekelijkse sportactiviteiten. Tijdens de maand september kan je deelnemen aan een gratis proefles, zolang er vrije plaatsen zijn in de gewenste groep(en).

Inschrijven kan, zowel voor leden als nieuwe leden, vanaf vrijdag 15 september 2023 (om klokslag middernacht).

Opgelet: de danslessen, zowel showdance als kidsdance, starten een weekje later. De eerste lessen gaan door op woensdag 20 september 2023 (showdance) en zaterdag 23 september 2023 (kidsdance).

UPDATE CORONAMAATREGELEN

Geplaatst op 26 januari

Naar aanleiding van de verontrustende berichten over de Covid19 besmettingen in onze regio, heeft het bestuur besloten om de turn, dans en ropeskipping lessen op te schorten vanaf 26/1 tot na de krokusvakantie.
Wanneer we terug starten met onze lessen zal jullie nog meegedeeld worden.

Be safe en zorg voor elkaar đź’›

NIEUW SPORTJAAR

Geplaatst op 6 september 2020

Maandag 7 september vliegen we er weer in! Iedereen is de eerste week welkom om te proeven van ons sportaanbod tijdens de gratis proeflessenweek. Vanaf 14 september is inschrijven mogelijk via onze website via de knop 'login' in de rechter bovenhoek.

Inschrijven voor een proefles is niet nodig. Wel is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de maatregelen die we treffen rond corona, om onze trainers en jullie veiligheid te kunnen garanderen. Neem deze dus zeker even door voor je naar de les komt.

Mocht je vragen hebben, stuur dan zeker een mailtje naar info@turnendanswero.be

We hopen er samen met jullie een sportief jaar van te maken!

Nieuwe lessenreeks Wobbelturnen

Geplaatst op 1 december

Vanaf 1 december 2019 kan je je inschrijven voor de nieuwe lessenreeks Wobbelturnen met Studio Commeo.

Wobbelturnen® is al turnend en spelend diverse bewegingen oefenen. Op een wiebelend wobbelbord worden de kinderen helemaal 'commeo' geschud!
Elke les beleven we een nieuw wobbelavontuur, telkens in een ander thema.

Data lessenreeks:

 • 9 februari 2020
 • 23 februari 2020
 • 8 maart 2020
 • 22 maart 2020
 • 5 april 2020
 • 26 april 2020,
 • 10 mei 2020
 • 24 mei 2020
 • 7 juni 2020
 • 21 juni 2020

Inschrijven sportjaar 2019-2020

Geplaatst op 14 augustus

Vanaf maandag 12 augustus 2019 kunnen leden zich inschrijven voor de gewenste groep(en). Nieuwe leden kunnen dat pas vanaf donderdag 15 augustus 2019. Op deze manier hopen we onze leden een plaatsje in de gewenste groep(en) te kunnen garanderen.

Hoe inschrijven?
Klik rechts bovenaan op onze website op 'inloggen'. Hier kan je een account aanmaken, als je er nog geen zou hebben. Na het inloggen kan je jezelf en/of jouw kind(eren) inschrijven. Dit kan enkel voor de groep(en) met nog vrije plaatsen op dat moment. Opgelet! De inschrijving is pas volledig na betaling.

Groep volzet?
Stuur een e-mail naar wachtlijst@turnendanswero.be met de gegevens van de persoon die je wenst in te schrijven, met vermelding van de juiste groep. Indien een betaling van een reeds eerder ingeschreven kind niet tijdig in orde werd gebracht, zal de eerste in de wachtlijst het plaatsje kunnen innemen. Deze wachtlijst is echter geen garantie op een plaats. Bij groepen met grote interesse en voldoende personen op de wachtlijst, proberen we een extra groep op te starten indien mogelijk.

Joepie, het lessenrooster staat online!

Geplaatst op 6 augustus

We hebben jullie geduld op de proef gesteld, maar het nieuwe lessenrooster staat online. Neem snel een kijkje bij jouw favoriete discipline!

Bestaande leden kunnen inschrijven vanaf maandag 12 augustus 2019. Niet-leden vanaf donderdag 15 augustus.

Het nieuwe sportjaar start op zondag 15 september. We kijken er alvast naar uit om er samen met jullie een sportief jaar van te maken!

Sportkampen 2019

Geplaatst op 12 december 2018

Alle data en info over onze sportkampen van 2019 kan je hier terugvinden.

Leden kunnen via e-mail inschrijven vanaf maandag 17 december tot en met zondag 30 december. Daarna worden de vrije plaatsen ook opengesteld voor niet-leden. Na het eerste inschrijfmoment kan je de vrije plaatsen raadplegen via onze website.

Ter info: In de loop van 2019 zullen er werken in de turnzaal van GBS Het Nest in Wezemaal plaatsvinden, waardoor we heel wat minder kampen kunnen aanbieden.

Aangepast uurrooster

Geplaatst op 16 oktober 2018

Door het weinig aantal inschrijvingen bij sommige groepen en het groot aantal inschrijvingen bij andere groepen, hebben we het uurrooster hier en daar wat aangepast.
Bekijk de aangepaste uurroosters door bovenaan op de gewenste discipline te klikken.

Mocht je vragen hebben, stuur ons dan zeker een e-mail. We helpen je graag verder!

INSCHRIJVEN NIEUW SPORTJAAR

Geplaatst op 19 augustus 2018

Het nieuwe sportjaar komt eraan... Joepie!

Prik alvast volgende data in jullie agenda, zodat jullie zeker niets hoeven te missen:

- 7 september 2018 van 18.00u tot 20.00u in GBS De Straal:

Een inschrijfmoment zoals jullie het kennen: Aanschuiven, wachten en meteen betalen.
Nadeel: je moet deze avond vrijhouden en zal waarschijnlijk wel wat moeten aanschuiven in de rij
Voordeel: je bent (hoogstwaarschijnlijk) zeker van een plaats

Wat breng je mee? Alle nodige gegevens van de personen die je wil inschrijven, gepast contant geld en een attest van de mutualiteit met daarop een klevertje

- 10 september 2018:

Start nieuw sportjaar. Iedereen is welkom om deze week deel te nemen aan gratis proeflessen.
Zowel leden als nieuwe leden kunnen proeven van ons sportaanbod. Je kan het uurrooster bovenaan per discipline terugvinden.

- 17 september 2018:

Online inschrijven is mogelijk vanaf dan tot en met zondag 30 september 2018
Nadeel: er bestaat een kans dat sommige groepen reeds volzet zullen zijn wegens de inschrijvingsdag van 7 september
Voordeel: u schrijft u en/of uw kinderen in op het moment waarop u hiervoor tijd en zin heeft en voert een overschrijving uit.

Opgelet: denk goed na voor je inschrijft. Er worden geen inschrijvingsgelden teruggegeven. Kinderen die eerst een proefles willen volgen alvorens in te schrijven, kunnen dus best wachten met inschrijven tot de Wero-inschrijvingstool online staat.

Vaak krijgen we de vraag van ouders of er groepen snel volzet zullen zijn. Jammer genoeg hebben we daar geen sluitend antwoord op. Vorige jaren hebben we wel gemerkt dat de lessen voor kleuters en kinderen van het 1ste en 2de leerjaar erg in trek zijn. Daarom bieden we jullie toch nog een inschrijfmoment aan. Mocht er een groep volzet zijn, zullen we steeds bekijken of er een herindeling van de groepen kan gebeuren in het mate van het mogelijke. Jullie kunnen dus zelf kiezen voor welk inschrijfmoment jullie kiezen. Een gewaarschuwd ouder is er twee waard ;-)

We hopen jullie allemaal te verwelkomen in september!

Past het uurrooster niet helemaal in jullie schema en zou je graag aansluiten bij een jongere/oudere groep? Laat het ons weten, dan bekijken we met de lesgever(s) wat er mogelijk is.
Ook voor andere vragen kan je terecht door een e-mail te versturen naar info@turnendanswero.be

Vanaf september: Multimove op woensdagnamiddag in Rotselaar

Geplaatst op 27 juli 2018

Doordat enkele vaste lesgevers zich niet meer konden vrijmaken voor de wekelijkse lessen, was er op het einde van het sportjaar even onzekerheid over onze lessen kleuterturnen op woensdagnamiddag in Rotselaar en Multimove op zondag in Wezemaal.
Maar we hebben goed nieuws voor jullie! Na een heuse zoektocht hebben we een lesgever gevonden die zich op woensdagnamiddag kan vrijmaken.

De lessen kleuterturnen in Rotselaar op woensdagnamiddag worden vervangen door Multimove. Kinderen die naar de 2de kleuterklas t.e.m. het 2de leerjaar gaan kunnen hier terecht. Instappers jonger dan 2,5 jaar zijn welkom tijdens het kleuterturnen in GBS Het Nest in Wezemaal.

Multimove

Wat is Multimove?
Multimove biedt kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie.

Tot in september!

Nieuw uurrooster 2018 - 2019

Geplaatst op 4 mei 2018

Het nieuwe uurrooster voor sportjaar 2018 - 2019 staat online. Voor sommige lessen zijn we nog op zoek naar een geschikte lesgever. Van zodra deze gevonden zijn, zal het uurrooster verder worden aangevuld. Verder hebben we ook dit jaar het sportaanbod voor volwassenen uitgebreid. Neem dus zeker eens een kijkje.

De inschrijvingen zullen vanaf dit jaar online verlopen. Meer info hierover volgt nog.

Wie interesse heeft om het WERO-team te vervoegen, mag dit altijd laten weten door een mailtje te sturen naar info@turnendanswero.be
We zijn vooral op zoek naar gemotiveerde mensen die minstens 18 jaar zijn en het juiste VTS-diploma voor kleuterturnen, turnen of Multimove op zak hebben of bereid zijn om dit binnen het jaar te behalen.

Tot in september!

Het einde van het sportjaar is in zicht!

Geplaatst op 30 mei 2018

Hieronder vinden jullie de data van de laatste lessen:

Zaterdag 26 mei 2018:
 • Kids dance kleuters
 • Cheerleaden
 • Streetdance kids
Maandag 28 mei 2018:
 • Kids dance 1ste en 2de leerjaar
 • Show-jazz Juniors en Seniors
Woensdag 30 mei 2018
 • Show-jazz Kids en Teens
Donderdag 31 mei 2018
 • Ropeskipping
Zondag 3 juni 2018
 • Multimove
Zaterdag 23 juni 2018
 • Turnen lagere school
Zondag 24 juni 2018
 • G-sport
Dinsdag 26 juni 2018
 • Recrea turnen +
Woensdag 27 juni 2018
 • Kleuterturnen
 • Turnen lagere school
 • Turnen volwassenen
 • Zumba
 • Moderne dans

We hopen jullie allemaal in september terug te zien.
Geniet van een welverdiende vakantie!

Geen les op verschillende data in mei

Geplaatst op 4 mei 2018

In mei zijn er heel wat schoolfeesten en feestdagen, waardoor sommige lessen niet zullen doorgaan. Schrijf volgende data zeker in jullie agenda, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

GEEN les op:
 • zaterdag 5 mei 2018 (schoolfeest GBS Wezemaal)
 • zondag 6 mei 2018 (schoolfeest GBS Wezemaal)
 • donderdag 10 mei 2018 (Hemelvaart)
 • zaterdag 12 mei 2018 (Hemelvaart-weekend)
 • zondag 13 mei 2018 (Hemelvaart-weekend)
 • zondag 20 mei 2018 (Pinksteren)
 • maandag 21 mei 2018 (Pinkstermaandag)
Geen les

Wel of geen les op zaterdag?

Geplaatst op 30 maart 2018

We kregen heel wat mailtjes met de vraag of de lessen doorgaan op zaterdag of niet. Daarom zetten we graag nog even alles op een rijtje voor jullie. We hopen hiermee iedereen in de toekomst correct geĂŻnformeerd te hebben.

De lessen gaan niet door tijdens schoolvakanties en feestdagen.
Als het de vrijdag ervoor nog school is, is het de eerste zaterdag en zondag erna nog les (als deze niet op een officiële feestdag vallen). Zaterdag 31 maart gaan de lessen dus gewoon door. Op zondag 1 april niet, want dan vieren we Pasen. Daarna is het twee weken geen les, wegens de paasvakantie.

We wensen jullie alvast een fijne vakantie toe!

Nationale pyjamadag

Geplaatst op 9 maart 2018

Vandaag, vrijdag 9 maart 2018, wordt er in heel Vlaanderen de Nationale pyjamadag gevierd. Bednet roept iedereen op om in pyjama naar het school of werk te gaan. Wij maken het dit jaar een tikje extra speciaal. Op zaterdag 10 maart mogen alle kinderen van Kids dance in pyjama naar de dansles komen. Wij zijn alvast benieuwd welke gekke pyjama onze juffen aantrekken!

Wijziging datum G-sportkamp

Geplaatst op 24 januari 2018

In de zomer van 2018 zal voor de derde keer op rij het G-sportkamp plaatsvinden. Dit kamp wordt georganiseerd voor jongens en meisjes van 5 tot 15 jaar uit het type 2 buitengewoon onderwijs. Ook hun broer(s) en/of zus(sen) van 3 tot 8 jaar zijn welkom om deel te nemen!

De activiteiten gaan door van 9u tot 16u, in de turnzaal van GBS Wezemaal. Er is telkens Ă©Ă©n uur voor en na de activiteiten gratis opvang voorzien.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar gsport@turnendanswero.be
Wie graag meer info heeft, kan eveneens op dit e-mailadres terecht.

Opgelet: dit kamp stond eerst gepland van 23 t.e.m. 27 juli, maar het zal doorgaan in de week van 30 juli t.e.m. 3 augustus.

Update sportkampen

Geplaatst op 24 januari 2018

Wauw... Wat hebben jullie ons weer (aangenaam) verrast. Gisteren ontplofte onze mailbox bijna letterlijk. Door de vele inschrijvingen die we van jullie binnenkregen, zijn er al heel wat kampen volzet. Maar hey, er zijn ook nog super toffe kampen met vrije plaatsen! ;-)

Bij sportkampen kan je de laatste update bekijken. Inschrijven is enkel nog mogelijk voor de kampen met vrije plaatsen. Twijfel niet te lang, want volzet = volzet!

Sportkampen

Start lessenreeks Multimove

Geplaatst op 19 januari 2018

Een nieuw jaar, een nieuwe lessenreeks. Deze keer eentje voor kinderen van 3 t.e.m. 8 jaar. MULTIMOVE!

Multimove voor kinderen

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden (dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien) aan bod. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Geen idee of jouw oogappel deze lessen leuk vindt? Laat hem/haar deze zondag, 21 januari 2018, eens deelnemen aan een gratis proefles. Daarna kan je vrijblijvend inschrijven.

De lessen gaan wekelijks door op zondag in de turnzaal van GBS Wezemaal

 • kleuters: 15u - 16u
 • lagere school (1ste - 3de lj): 16u - 17u

Sportkampen 2018

Geplaatst op 30 december 2017

De eerste inschrijvingsronde zit erop! En met succes…
Sinds dit jaar verwerken we de inschrijvingen voor de sportkampen per e-mail. Had je dit uit het oog verloren? Was je het vergeten? Geen nood, voor alle kampen zijn er nog vrije plaatsen. We verwerken geen inschrijvingsmails meer tot de volgende inschrijvingsperiode, ook niet voor leden. Dit om onze administratie te kunnen plannen, het overzicht te bewaren en ook niet-leden de kans te geven om te kunnen inschrijven.

Wie zich graag wil inschrijven voor een van onze kampen, kan een mailtje sturen met de nodige gegevens tussen 22 en 26 januari. Gelieve steeds de naam, geboortedatum, rijksregisternummer, adres, telefoonnummer en soort kamp met de datum per deelnemer te vermelden. De mails worden chronologisch verwerkt. Van zodra er een sportkamp volzet is, zal dit zo snel mogelijk op de website worden vermeld.

We vragen om op voorhand goed na te denken voor welk(e) kamp(en) u wilt inschrijven. Jammer genoeg hebben we na de eerste inschrijvingen al heel wat wijzigingen moeten doorvoeren, waardoor we genoodzaakt zijn om € 5,00 administratieve kosten aan te rekenen bij een annulatie of wijziging.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip. Indien je nog vragen hebt, stuur ons gerust een mailtje!

Wapenstilstand

Geplaatst op 10 november 2017

Zaterdag 11 november zullen de danslessen (kids dance, cheerleaden en street dance) niet doorgaan. De turnlessen gaan wel door. Zeg het zeker verder aan jouw dansvrienden, zodat er niemand voor een gesloten deur staat.

Geen street en cheer op zaterdag 7/10

Geplaatst op 5 oktober 2017

Dit weekend zijn heel wat van onze begeleiders op opleiding. Er staat heel wat op de agenda voor hen. De opleiding Multimovebegeleider en de Kaderdag dans. Hierdoor zullen sommige lessen niet kunnen doorgaan, namelijk streetdance en cheerleaden. Deze lessen zullen ingehaald worden op zaterdag 4 november (herfstvakantie).

Gratis Multimove op 7 en 8 oktober in Wilsele

Geplaatst op 4 oktober 2017

Morgen start de opleiding Multimovebegeleider voor enkele van onze lesgevers. Buiten theorielessen staan er ook praktijklessen op het programma en daarvoor zijn ze nog op zoek naar kinderen tussen 3 en 8 jaar die gratis willen komen Multimoven. De sessies gaan telkens door van 13u tot 15u in de Sporthal van Wilsele. Schrijf jouw kind in voor een namiddag vol sportplezier via deze link!

Multimove voor kinderen

Moderne dans vanaf 27/09 op woensdag

Geplaatst op 26 september 2017

Door de kleine opkomst bij 'moderne dans' zullen de twee groepen worden samengevoegd. Ook zal deze activiteit doorgaan op woensdag in Sportoase Ter Heide (danszaal gelijkvloers) van 21u tot 22u in plaats van op donderdag in GBS De Straal. Het nieuwe uurrooster is van toepassing vanaf 27 september. Wie graag eens deelneemt aan een gratis proefles is nog steeds welkom!

Moderne dans

Herverdeling Kids dance 1ste en 2de leerjaar

Geplaatst op 23 september 2017

Wauw! Wat hebben jullie ons verrast, met zo'n grote opkomst!
Door het grote aantal dansers bij de groep Kids dance Swing Kids (1ste en 2de leerjaar), zal deze groep herverdeeld worden. Op deze manier proberen we de lessen kwaliteitsvol en plezierig te houden voor iedereen. Deze activiteit zal doorgaan op twee verschillende locaties:

 • Sportoase Ter Heide (danszaal gelijkvloers)
 • GBS Wezemaal (turnzaal)

Beide lessen gaan door op maandag van 17u tot 18u. Door de herverdeling zijn er nog enkele plaatsen vrij. Wie zich nog graag aansluit bij deze groep, kan op maandag 2 oktober deelnemen aan een gratis proefles. Het nieuwe uurrooster is vanaf dan van toepassing.

Verandering uurrooster zaterdag

Geplaatst op 19 september 2017

Door de kleine opkomst bij de groep Cheer Teens zal deze worden samengevoegd worden met de Cheer Kids. Hierbij blijven we uiteraard rekening houden met het dansniveau van elke danser. Dit wil ook zeggen dat Street Teens & Juniors een uur wordt vervroegd. Hierdoor kunnen dansers die beide disciplines willen volgen, aaneensluitend twee uur trainen.

Het aangepaste uurrooster zal er als volgt uitzien en zal vanaf zaterdag 23 september van toepassing zijn:
 • Cheer Kids & Teens (vanaf 2de leerjaar): 12.30u - 13.30u
 • Street Teens & Juniors (5de leerjaar t.e.m. 2de middelbaar): 13.30u - 14.30u

Beide activiteiten gaan door in de turnzaal van GBS Wezemaal. Wie nog geen proefles volgde, is zaterdag nog steeds welkom om deel te nemen aan een gratis les!

GEZOCHT: jongens en meisjes tussen 8 en 16 jaar!

Geplaatst op 15 september 2017

Zondag 24 september organiseert het Kermiscomité van Rotselaar een Reuzenstoet door het centrum van Rotselaar. Hierbij zijn ze op zoek naar 13 jongens en/of meisjes die willen meelopen in de stoet. De bedoeling is dat je voor een groep/reus loopt met een bordje waarop een nummer staat. Aan de hand van die nummers kunnen de toeschouwers in het programmaboekje volgen over welke groep/reus het gaat.

Het parcours is ongeveer 1 km. Je moet aanwezig kunnen zijn om 14.30u aan Frituur De Wip (Provinciebaan) en het einde van de stoet is voorzien rond 16.30u. Die dag draag je een zwarte lange broek en jouw WERO T-shirt en/of hoodie. Voor elke deelnemer is er een leuke beloning voorzien.

reuzenstoet

Wil en kan jij meelopen in dit unieke spektakel? Stuur dan vliegensvlug een mailtje naar info@turnendanswero.be met vermelding van jouw naam en in welke groep(en) jij bent ingeschreven.

Nieuw: G-Sport op zondagnamiddag

Geplaatst op 11 september 2017

Wat in de zomer van 2016 begon als een G-sportkamp, gaat vanaf september verder als leuke zondagnamiddagen tijdens het schooljaar. De start van onze G-werking was een groot succes. Daarom breiden we het sportaanbod voor kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een verstandelijke beperking en/of autismespectrumstoornis uit. Ook hun broers en zussen zijn welkom tot en met 8 jaar.

g-sport

Vanaf dit schooljaar zal er tweewekelijks op zondagnamiddag van 13u tot 15u G-sport plaatvinden in de turnzaal van GBS Wezemaal. Met een klein groepje en voldoende begeleiders proberen we een gevarieerd sportaanbod aan te bieden waar elk kind op zijn/haar niveau een leuke sport kan beoefenen. Bewegen staat centraal! Tijdens de lessen wordt steeds dezelfde structuur gehanteerd. Samen met onze mascotte (een handpop) gaan we onze spieren losmaken, samen sporten, spelletjes spelen en eindigen we altijd met een snoezelmoment tot mama/papa/broer/zus/opa/oma/… ons komt ophalen.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op het e-mailadres:
gsport@turnendanswero.be

Start nieuw sportjaar

Geplaatst op 13 augustus 2017

Wie vorig jaar al een Wero-lid was, kan zich opnieuw komen inschrijven op zaterdag 2 september tussen 10u en 12u in de turnzaal van GBS Wezemaal. Tot dan zijn leden zeker van een plaats voor de reeds ingeschreven groepen. Daarna kunnen de overige vrije plaatsen worden toegekend aan nieuwe leden.

Op maandag 11 september start het nieuwe sportjaar, voor iedereen. Nieuwe leden kunnen vanaf dan gratis deelnemen aan verschillende proeflessen, in alle disciplines. Zij kunnen zich inschrijven op de inschrijvingsdag van zaterdag 23 september, die eveneens doorgaat van 10u tot 12u in GBS Wezemaal.

Laatste instapmoment

Geplaatst op 25 april 2017

Woensdag 26 april is het laatste instapmoment van dit sportjaar. Instappen kan enkel nog bij de disciplines kleuterturnen en Kids dance. Wie zich bij de andere groepen wil aansluiten, kan in september kennismaken met ons wekelijks aanbod. In de week van 4 september zetten we onze deuren open voor nieuwe leden. Iedereen kan dan deelnemen aan een gratis proefactiviteit.

Wally danste en wij zagen dat het goed was…

Geplaatst op 24 april 2017

Gisteren, zondag 23 april, kwamen alle dansers samen om het beste van zichzelf te laten zien tijdens onze allereerste dansshow. Het was een dansspektakel waarin zowel jong als oud aan bod kwam. Het publiek werd samen met Wally meegesleept in een DANStastisch avontuur. Van het Wilde westen naar de Fleurige bloementuin en van Clowntown naar de Roze Paradijsparty, ... Alle Wally-prenten kwamen tot leven in onze dansshow.

We kunnen zonder twijfel van een geslaagde eerste editie spreken, daarom willen we graag onze dansers en helpers ook via deze weg nog eens extra bedanken voor hun prestatie en inzet!

De foyer van de zaal werd rood-wit ingekleed. In de fotohoek konden alle bezoekers een leuk Wally-kiekje maken. Wie een leuke foto nam, maakt kans op een leuke prijs. We hebben alle foto’s in één album verzameld op onze Facebookpagina. Nu is het aan jullie om de leukste foto te liken. De wedstrijd loopt nog tot 15 mei.